Política de Privacitat

A través de la present política de privacitat FUNDACIÓ EDUCAT vol informar a totes les persones que naveguin i accedeixin a la pàgina web www.fundacioeducat.com sobre els tractaments de dades personals realitzats.
L’accés a la pàgina web no requereix un registre previ. Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.
FUNDACIÓ EDUCAT, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com amb la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionats, li facilita la següent informació:

Responsable del Tractament:

 • Responsable: FUNDACIÓ EDUCAT
 • NIF: G64937253
 • Domicili social: Av. Can Graells 35-08.173 Sant Cugat (Barcelona)
 • Correu Electrònic: fundacioeducat@gmail.com

  Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:
  Legitimació: El tractament d’aquestes dades està legitimat per l’execució de les obligacions contractuals i / o negocials.

  Criteris de conservació de les dades: Les dades no es conservaran més temps del necessari per als quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

  Comunicació de les dades: No es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat.

  Transferències internacionals de dades: No es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

  Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a Av. Can Graells 35-08.173 Sant Cugat (Barcelona), o correu electrònic fundacioeducat@gmail.com.

  Així mateix, s’informa l’interessat que podrà revocar el consentiment de l’enviament de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a fundacioeducat@gmail.com.

  La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), a través de la seva seu electrònica: www.sedeagpd.gob.es/sede -Electrònica-web, o enviant un escrit a C / Jorge Juan nº6 – 28001 MADRID.

  És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en l’apartat de contacte?
  Quant als formularis del Lloc Web, l’Usuari ha d’emplenar els marcats com a “requerit”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que FUNDACIÓ EDUCAT no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, FUNDACIÓ EDUCAT quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.
  Les dades personals que l’Usuari facilita FUNDACIÓ EDUCAT han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

  Quines mesures de seguretat té implantada l’empresa?
  FUNDACIÓ EDUCAT informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment d’acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.
  FUNDACIÓ EDUCAT té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

"FUNDACIÓ EDUCAT únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement ". Veure política de Cookies